ABS Boekhorst Kampen per 5 maart van start

Kampen – Per 5 maart zet Boekhorst Autoschade de volgende stap in de provincie Overijssel. Autoschade Herstel Bert Bloemert Kampen is een gerespecteerde schadehersteller in de omgeving. Deze mooie toevoeging binnen het groeiende portfolio van Boekhorst Autoschade, gaat gepaard met het 80-jarig jubileum van de eerste Boekhorst vestiging in 1944. Als één van de grootste schadehersteller van Nederland zijn wij trots om deze mooie vestiging toe te voegen evenals het gemotiveerde en gekwalificeerde personeel.

ABS Boekhorst Kampen

De vestiging wordt per 5 maart 2024 doorgezet onder de naam ABS Boekhorst Kampen. Voor de vestiging en de medewerkers zal er naast de naamswijziging weinig veranderen. Het huidige personeel gaat mee en blijft werken in Kampen. Door deze acquisitie is de ambitie van Boekhorst Autoschade duidelijk: Groeien door Innovatie in schadeherstel.

Martijn Boekhorst: “Met de overname van Autoschade Herstel Bert Bloemert Kampen verstevigen wij ons in dit werkgebied. Samen met de omliggende vestigingen in Zwolle en Emmeloord bieden wij niet alleen schadeherstel, maar hebben we ook specialisme zoals Carrosseriebouw en diverse Tesla Approved Body Shop‘s. We zijn trots dat wij de kans krijgen, om een schadeherstelbedrijf van Bert Bloemert te mogen overnemen in Kampen en het voort te zetten binnen ons familiebedrijf. Bert Bloemert legt de focus volledig op zijn schadeherstelbedrijf in Staphorst.

Tevens behouden we met de overname, de capaciteit beschikbaar voor onze opdrachtgevers. Door onze schaalgrootte zijn we in staat te investeren in innovatieve technieken waar al onze vestigingen van kunnen profiteren”.

Boekhorst Autoschade is een familiebedrijf met 80 jaar ervaring in kwalitatief hoogwaardig schadeherstel. Na de oprichting in 1944 in Arnhem groeide het bedrijf snel waardoor er al snel een tweede vestiging volgde. Vanaf 2006 is er een andere koers ingezet; Boekhorst nam een aantal schadeherstelbedrijven over en kreeg er meerdere locaties bij. Deze ontwikkeling zorgde er samen met de ontwikkelingen van nu voor dat er in het Noorden, Midden, Oosten en Zuiden van het land altijd een locatie is die dichtbij, toegewijd en ondernemend is. Boekhorst Autoschade beschikt over een uitgebreid assortiment van diensten. Naast autoschade en ruitschade kan de klant er ook terecht voor Hagelherstel, Truck- en Trailerherstel, Fleet Service, Autotransport, Re-marketing en Carrosseriebouw. Ook is het bedrijf de specialist als het gaat om EV-schadeherstel.

ABS Autoherstel is de grootste en best gekwalificeerde schadeherstelketen van Nederland. Met ruim 80 vestigingen is autoschadeherstel de kern van alle activiteiten. Leasemaatschappijen, fleetowners, verzekeringsmaatschappijen en particulieren ervaren ABS Autoherstel als partner die dichtbij, toegewijd en ondernemend is.

Kunnen wij helpen?

Stel je vraag

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

EVEn BELLEN?

Wij helpen je graag via
085 0444 555.

Langskomen kan altijd

Bekijk welke vestiging bij jou in de buurt zit.

Boekhorst Autoschade Erkend Duurzaam gecertificeerd

Voor de derde keer op rij heeft Boekhorst Autoschade de certificering Erkend Duurzaam behaald. Al jaren is het schadebedrijf bezig om verduurzaming door te zetten binnen de organisatie. Wij zijn dan trots op de gehele organisatie die ervoor gezorgd heeft om de certificering wederom te behalen.

Erkend Duurzaam

Duurzaamheid is een woord dat nogal snel gebruikt wordt wanneer er sprake is van besparing op het milieu. Vele bedrijven claimen duurzaam te zijn, maar ervoor gecertificeerd worden is een ander verhaal. Daarom besloten wij in 2019 om te proberen Erkend Duurzaam gecertificeerd te worden.

Om dit te kunnen bewerkstelligen dienen verschillende vestigingen getoetst te worden op diverse aspecten van duurzaamheid.

  • Afval – Preventie en scheiding
  • Afval – Opslag en Afvoer
  • Energie – Faciliteiten
  • Energie – Productiemiddelen

Het correct scheiden van afval is een belangrijk aspect, grote plastic onderdelen zoals bumpers en grilles worden bijvoorbeeld apart afgevoerd. Dit stimuleert de mogelijkheid om dit soort onderdelen te kunnen hergebruiken. Het correct opslaan van vloeistoffen is een ander belangrijk aspect om het milieu te kunnen ontzien. Zo staan bijvoorbeeld de gevaarlijke vloeistoffen in een aparte milieu ruimte. Mochten de vloeistoffen toch gaan lekken, dan staan ze op lekbakken.

Het besparen van energie wordt bijvoorbeeld gedaan door gebruik te maken van LED-lampen. Betere Isolatie en apparatuur tijdig uitzetten zijn andere stille kostbesparingen die een groot verschil kunnen maken

Een groepsinspanning

In de gehele Bochane Groep zijn dit aspecten die zijn geïmplementeerd door alle vestigingen. Dit maakt het makkelijk om tijdens te certificering te kunnen garanderen dat wij de juiste norm hanteren. Desalniettemin is het een flinke klus, dat door een groot team aan vestigingsmanagers en personeel wordt uitgevoerd.

Een echte groepsinspanning dus dat toekomstperspectief biedt aan werkplaats en personeel. Dankzij het Erkend Duurzaam certificaat garanderen wij toekomstbestendigheid voor mens, milieu en maatschappij. Een mooie erkenning van alle inspanningen en een aanmoediging om nog duurzamer te worden.

Kunnen wij helpen?

Stel je vraag

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

EVEn BELLEN?

Wij helpen je graag via
085 0444 555.

Langskomen kan altijd

Bekijk welke vestiging bij jou in de buurt zit.

ABS Boekhorst Roermond

ABS Boekhorst Peter Brouwers per 1 juli van start

Roermond – Op 1 juli neemt Boekhorst Autoschade een iconische vestiging in Roermond over. ABS Peter Brouwers is al jaren een begrip in de regio en ver daarbuiten. Het grote bedrijf mag oprecht de schadespecialist van midden Limburg genoemd worden als het gaat om kennis en volume. De vestiging is een mooie toevoeging voor de alsmaar groeiende portfolio van Boekhorst Autoschade, dat sinds dit jaar de op één na grootste schadehersteller van Nederland is.

ABS Boekhorst Peter Brouwers

Het bedrijf gaat per 1 juli 2023 onder de naam ABS Boekhorst Peter Brouwers door. Voor de vestiging en de medewerkers zelf, verandert er niet veel. Een groot deel van de medewerkers gaat mee en blijft werken in Roermond. Door deze acquisitie is de ambitie van Boekhorst Autoschade duidelijk: Groeien door innovatie in schadeherstel.

Martijn Boekhorst: “Met de overname van ABS  Peter Brouwers zetten we een mooie stap in het versterken van ons werkgebied richting het zuiden van Nederland. We zijn trots dat wij de kans krijgen om het schadeherstelbedrijf van Peter Brouwers te mogen overnemen en het voort te zetten binnen ons familiebedrijf. Ook behouden we met de overname de capaciteit beschikbaar voor onze opdrachtgevers. Door onze schaalgrootte zijn we in staat te investeren in innovatieve technieken waar al onze vestigingen van kunnen profiteren”.

Boekhorst Autoschade is een familiebedrijf met bijna 80 jaar ervaring in kwalitatief hoogwaardig schadeherstel. Na de oprichting in 1944 in Arnhem groeide het bedrijf snel waardoor er al snel een tweede vestiging opende. Vanaf 2006 werd er een andere koers ingezet; Boekhorst nam een aantal schadeherstelbedrijven over en kreeg er meerdere locaties bij. Deze ontwikkeling zorgde er samen met de ontwikkelingen van nu voor, dat er in het noorden, midden, oosten en zuiden van het land altijd een locatie is die dichtbij, toegewijd en ondernemend is.

Boekhorst Autoschade beschikt over een uitgebreid assortiment van diensten. Naast autoschade en ruitschade kan de klant er ook terecht voor Hagelherstel, Truck- en Trailerherstel, Autoreclame, Carrosseriebouw en Velgenherstel. Ook is het bedrijf de specialist als het gaat om EV-schadeherstel.

ABS Autoherstel is de grootste en best gekwalificeerde schadeherstelketen van Nederland. Met ruim 80 vestigingen is autoschadeherstel de kern van alle activiteiten. Leasemaatschappijen, fleetowners, verzekeringsmaatschappijen en particulieren ervaren ABS Autoherstel als partner die dichtbij, toegewijd en ondernemend is.

Kunnen wij helpen?

Stel je vraag

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

EVEn BELLEN?

Wij helpen je graag via
085 0444 555.

Langskomen kan altijd

Bekijk welke vestiging bij jou in de buurt zit.

Jan van Mourik & Zn Schadeherstel samen met Boekhorst Autoschade als ABS Autoherstel lid

Boekhorst Autoschade heeft per 1 februari Jan Van Mourik & Zn schadeherstel overgenomen. Dit is niet onverwacht, gezien de samenwerking tussen Boekhorst en Bochane en de eerdere aankondiging van de overname van de autobedrijven van Jan van Mourik & Zn door de Bochane Groep. In goed overleg tussen de beiden ketens is besloten dat per 1 februari, Boekhorst van Mourik Autoschade ook een ABS Autoherstel lid wordt en de huidige franchise van AHG wordt beëindigd. 

Alle medewerkers van Jan van Mourik & Zn Schadeherstel zullen werkzaam blijven binnen Boekhorst. Het is de wens en ambitie van Boekhorst om de bewezen succesformule verder uit te bouwen. De nieuwe vestiging is vanaf 1 februari 2023 verder gegaan onder de naam ABS Boekhorst van Mourik Geldermalsen.

ABS Boekhorst van Mourik

ABS Boekhorst van Mourik zal in de tweede helft van 2023 verhuizen naar een complete nieuwe locatie, welke op dit moment wordt ontwikkeld. Hier wordt gebruik gemaakt van de laatste technieken op duurzaamheid en herstelmethode. Ook in Geldermalsen willen we “Innovatief in Schadeherstel” leidend laten zijn.

“Persoonlijk ben ik erg trots om samen met de familie van Mourik het schadebedrijf te mogen voortzetten. Het bedrijf staat voor kwaliteit en heeft een sterk naam met regio functie.’’, aldus Martijn Boekhorst (directeur Boekhorst Autoschade).

Boekhorst Autoschade

Boekhorst Autoschade is een familiebedrijf met ruim 75 jaar ervaring in kwalitatief hoogwaardig schadeherstel. Na de oprichting in 1944 in Arnhem groeide het bedrijf snel waardoor er al snel een tweede vestiging opende. Vanaf 2006 werd er een andere koers ingezet;  Boekhorst nam een aantal schadeherstelbedrijven over en kreeg er meerdere locaties bij. Deze ontwikkeling zorgde er samen met de ontwikkelingen van nu voor dat er in het noorden, midden en oosten van het land altijd een partner is die dichtbij, toegewijd en ondernemend is. Boekhorst Autoschade beschikt over een uitgebreid assortiment diensten. Naast autoschade en ruitschade kan de klant er ook terecht voor Hagelherstel, Truck- en Trailerherstel, Autotransport, Carrosseriebouw, Autoreclame en Velgenherstel. Ook is het bedrijf dé specialist als het gaat om EV-schadeherstel.

ABS Autoherstel

ABS Autoherstel is de grootste en best gekwalificeerde schadeherstelketen van Nederland. Met ruim 80 vestigingen is autoschadeherstel de kern van alle activiteiten. Leasemaatschappijen, fleetbedrijven, verzekeringsmaatschappijen en particulieren ervaren ABS Autoherstel als partner die dichtbij, toegewijd en ondernemend is.

Kunnen wij helpen?

Stel je vraag

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

EVEn BELLEN?

Wij helpen je graag via
085 0444 555.

Langskomen kan altijd

Bekijk welke vestiging bij jou in de buurt zit.

ABS Boekhorst Oosterwolde

ABS Boekhorst Keuter Oosterwolde opent 1 februari

Per 1 februari gaat Boekhorst Autoschade uitbreiden met een mooie vestiging in Oosterwolde. Met de overname van ABS Keuter Oosterwolde komt het totaal aantal vestigingen op het getal van eenentwintig. Waarvan achttien vestigingen aangesloten zijn bij ABS Autoherstel.

Voor de vestiging en de medewerkers zelf, verandert er niet veel. Alle medewerkers van ABS Keuter Oosterwolde zullen namelijk overgaan en blijven werken in Oosterwolde. Door deze acquisitie wordt de ambitie van Boekhorst Autoschade steeds duidelijker: Groeien door innovatie in schadeherstel. De nieuwe vestiging zal vanaf 1 februari 2023 verder gaan onder de naam ABS Boekhorst Keuter Oosterwolde.

Vestigingsmanager Rik de Vries heet u welkom

De overname gaat gepaard met de aanwinst van diverse nieuwe collega’s, zo ook de vestigingsmanager. Rik de Vries heet u vanaf 1 februari welkom bij ABS Boekhorst Keuter Oosterwolde.

Martijn Boekhorst: “Met ABS Keuter in Oosterwolde zetten we een volgende stap in het versterken van ons netwerk in Noord – Oost Nederland. Door onze schaalgrootte zijn we in staat te investeren in innovatieve technieken waar al onze vestigingen van kunnen profiteren”.

Boekhorst Autoschade

Boekhorst Autoschade is een familiebedrijf met ruim 75 jaar ervaring in kwalitatief hoogwaardig schadeherstel. Na de oprichting in 1944 in Arnhem groeide het bedrijf snel waardoor er al snel een tweede vestiging opende. Vanaf 2006 werd er een andere koers ingezet; Boekhorst nam een aantal schadeherstelbedrijven over en kreeg er meerdere locaties bij.

Deze ontwikkeling zorgde er samen met de ontwikkelingen van nu voor dat er in het noorden, midden en oosten van het land altijd een partner is die dichtbij, toegewijd en ondernemend is.  Boekhorst Autoschade beschikt over een uitgebreid assortiment diensten.

Naast autoschade en ruitschade kan de klant er ook terecht voor HagelherstelTruck- en TrailerherstelAutotransportCarrosseriebouwAutoreclame en Velgenherstel. Ook is het bedrijf dé specialist als het gaat om EV schadeherstel.

ABS Autoherstel

ABS Autoherstel is de grootste en best gekwalificeerde schadeherstelketen van Nederland. Met ruim 80 vestigingen is autoschadeherstel de kern van alle activiteiten. Leasemaatschappijen, fleetbedrijven, verzekeringsmaatschappijen en particulieren ervaren ABS Autoherstel als partner die dichtbij, toegewijd en ondernemend is.

Kunnen wij helpen?

Stel je vraag

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

EVEn BELLEN?

Wij helpen je graag via
085 0444 555.

Langskomen kan altijd

Bekijk welke vestiging bij jou in de buurt zit.

vacature leerling

Autoschadeherstel Academy

Het werven van personeel binnen de autoschadeherstelsector kan soms lastig zijn. Want hoe is het mogelijk om als student binnen te stromen in een vakgebied dat zich voornamelijk focust op de praktijk? De wens naar meer praktische ervaring van studenten is wenselijk en daarom is de Autoschadeherstel Academy ontstaan.

Meer ervaring in een moderne omgeving

Opleiding Centrum Rijn IJssel heeft het project Autoschadeherstel Academy gestart in 2022. Het doel van de Academy is om de studenten meer praktische ervaring mee te geven voordat zij op de arbeidsmarkt komen. Een goed doel, maar hoe krijg je zoiets precies voor elkaar?

De oplossing is het theorie deel van de opleiding in een goed ingerichte praktijkgerichte onderwijsomgeving plaats te laten vinden. Door de verschillende situaties in een echte omgeving te oefenen in plaats van alleen theoretisch te leren, krijgt de student sneller door hoe diverse schades worden hersteld. Ook minder frequente schades kunnen zo beter behandeld worden.

Door de situatie in het echt mee te maken, ontstaat er een praktische ervaring. Het grote voordeel hiervan, is dat het leerbedrijf dat meedoet aan het initiatief, sneller een student in dienst heeft die mee kan draaien in de werkomgeving.

De Autoschadeherstel Academy zorgt ervoor dat de student de juiste apparatuur krijgt om te oefenen in een praktijkopleidingscentrum. Dit bestaat onder andere uit; lasapparatuur, kalibratie apparatuur, een hefbrug, (de)-montage gereedschap en een spuitcabine met mengmachine.

Een nieuwe manier van leren

Boekhorst Autoschade is één van de vroege investeerders als het gaat om de Autoschadeherstel Academy. Als grote speler binnen het schadeherstel heeft het momenteel diverse leerlingen bij de Academy.

De wens naar meer praktische ervaring bij studenten is er één die al langer heerst binnen het bedrijf. Dankzij de Autoschadeherstel Academy ziet Boekhorst dan ook een mooie mogelijkheid om deze wens in vervulling te zien gaan. Daarmee investeert Boekhorst Autoschade niet alleen in de nieuwste apparatuur, maar ook in de nieuwste medewerkers.

Kunnen wij helpen?

Stel je vraag

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

EVEn BELLEN?

Wij helpen je graag via
085 0444 555.

Langskomen kan altijd

Bekijk welke vestiging bij jou in de buurt zit.

Boekhorst Autoreclame levert aan Cegeka

Een mooie klus voor Boekhorst Autoreclame. Bij de Bochane groep is de opdracht binnengekomen om aan IT Provider Cegeka maar liefst 50 Renault Clio’s te leveren.

Net als iedereen investeren ze veel geld en aandacht in het vinden en vasthouden van hun personeel. Onderdeel daarvan is het Young Professionals programma. In dit programma worden startende consultants gedetacheerd bij de klanten van Cegeka. Voor deze kritische medewerkers heeft Cegeka een comfortabele auto geselecteerd waarmee ze representatief voor de dag komen bij de klant.

Deze week zijn de eerste 25 exemplaren geleverd, compleet met de huisstijl van Cegeka. Boekhorst Autoreclame is ingeschakeld om de witte Renault Clio’s te voorzien van een passende bestickering. Het resultaat mag er zijn, want de Renault Clio’s zijn niet alleen voorzien van de naam van het bedrijf, maar ook het logo op de achterdeur en spiegels in de opvallende rode kleur van Cegeka. Wij wensen de gelukkige nieuwe eigenaren dan ook veel rijplezier.

Kunnen wij helpen?

Stel je vraag

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

EVEn BELLEN?

Wij helpen je graag via
085 0444 555.

Langskomen kan altijd

Bekijk welke vestiging bij jou in de buurt zit.

Boekhorst Bergharen

Boekhorst Autoschade per 1 december in Bergharen

Boekhorst autoschade blijft groeien en zal per 1 december ook in Bergharen een locatie krijgen. Door de overname van Autobedrijf Coppes versterkt het bedrijf zich in het oosten van het land. Dankzij de acquisitie van de vestiging op de Hogeveld 2 in Bergharen, telt Boekhorst Autoschade nu negentien vestigingen.

In de nieuwste vestiging vind u de bekende mensen en kunt u rekenen op dezelfde service en kwaliteit. Boekhorst Autoschade brengt hier een extra nieuwe innovatie slag bij dat het met trots draagt. De vestiging in Bergharen mag zich rekenen tot één van de vele vestigingen die onder de Boekhorst vlag vallen. Het voordeel hierbij, is dat ook specialistische herstelwerkzaamheden plaats kunnen vinden. Dus mocht er een velg herstelt moeten worden, een elektrische voertuig of hagelschade, dan is Boekhorst Autoschade het juiste adres.

Boekhorst Autoschade specialiseert zich in het herstel van de modernste voertuigen. Het autoschadebedrijf is al 75 jaar innovatief in schadeherstel.

Kunnen wij helpen?

Stel je vraag

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

EVEn BELLEN?

Wij helpen je graag via
085 0444 555.

Langskomen kan altijd

Bekijk welke vestiging bij jou in de buurt zit.

ABS Boekhorst Arnhem Noord

Boekhorst Arnhem Noord heeft Waterstof Certificering Louwman

De alternatieve aandrijving van nu kan de standaard aandrijving van de toekomst zijn. Onder andere daarom wilt Boekhorst Autoschade goed voorbereidt zijn voor iedere krachtbron. Een mooi voorbeeld daarvan is de waterstof aangedreven Toyota Mirai. Een indrukwekkend stukje techniek, maar wel een die op een compleet eigen manier functioneert. Bij Boekhorst Autoschade weten we daar wel raad mee, want de vestiging in Arnhem Noord beschikt nu tot de mogelijkheid om waterstof auto’s te repareren.

Waterstof Certificering Louwman

Dankzij het sterke partnership met Louwman is het voor Boekhorst Autoschade belangrijk om ook nu waterstof auto’s te kunnen repareren. Om deze waterstof certificering te kunnen halen is er een speciale cursus die door Louwman is ontwikkeld. Hierbij staat veiligheid op nummer 1, want waterstof is op zichzelf zeer explosief. Tijdens deze cursus volgen twee medewerker een training om veilig te kunnen werken met Waterstof. Binnen het team hebben zij ook de taak gekregen om collega’s op hun verantwoordelijkheid te wijzen met betrekking tot waterstof. Dit om mogelijke risico’s tijdens de werkzaamheden te minimaliseren.

Waterstofmeter

Waterstofmeter

Om goed aan waterstof auto’s te kunnen werken zijn er waterstofmeters aangeschaft. Deze kunnen de luchtkwaliteit in het waterstofsysteem opmeten voor eventuele lekkages. Een belangrijk aspect, want als er een lekkage zit in het waterstofsysteem dan kan er een gevaarlijke situatie ontstaan. Boekhorst heeft hiermee een bijzonder stukje techniek in huis, want in Nederland zijn de waterstofreparatiepunten op één hand te tellen.

Kunnen wij helpen?

Stel je vraag

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

EVEn BELLEN?

Wij helpen je graag via
085 0444 555.

Langskomen kan altijd

Bekijk welke vestiging bij jou in de buurt zit.

ABS Boekhorst Deventer

Boekhorst Autoschade groeit verder door met opening ABS Boekhorst Deventer

Per 1 februari 2022 heeft Boekhorst Autoschade er weer een vestiging bij. Met de opening van ABS Boekhorst Deventer komt het totaal nu op zestien vestigingen. De vestiging in Deventer, welke vanaf begin maart bemand en bereikbaar is, zorgt ervoor dat nu veertien van de Boekhorst vestigingen zijn aangesloten bij ABS Autoherstel.

Het pand waar Boekhorst Autoschade haar deuren wederom opent is gevestigd op de Revalstraat 6 te Deventer. Eerder dit jaar opende Boekhorst Autoschade al haar deuren in Hoogeveen door de overname van Van der Meulen Autoschade. Met die overname werd tevens Truck- en Trailerherstel toe als dienst in het toch al brede assortiment van het schadeherstelbedrijf.

Martijn Boekhorst (directeur Boekhorst Autoschade) is trots op de toevoeging in Deventer: ‘’De nieuwe vestiging in Deventer is een mooie en strategische aanvulling op ons werkgebied. Ook vanuit ABS Autoherstel was al langer de wens een vestiging in deze regio te kunnen aansluiten. We zijn erg blij deze wens nu te kunnen vervullen’’

Op dit moment wordt er druk verbouwd om van het pand aan de Revalstraat een echte Boekhorst vestiging te maken. Vanaf begin maart is ABS Boekhorst Deventer bereikbaar voor al uw schadeherstel. Ook kunt u bij Boekhorst terecht voor het herstellen van uw velgen en is zelfs autoreclame geheel naar wens een recent toegevoegde mogelijkheid.

Boekhorst Autoschade is een familiebedrijf met 80 jaar ervaring in kwalitatief hoogwaardig schadeherstel. Na de oprichting in 1944 in Arnhem groeide het bedrijf snel waardoor er al snel een tweede vestiging opende. Vanaf 2006 werd er een andere koers ingezet;  Boekhorst nam een aantal schadeherstelbedrijven over en kreeg er meerdere locaties bij. Deze ontwikkeling zorgde er samen met de ontwikkelingen van nu voor dat er in het noorden, midden en oosten van het land altijd een partner is die dichtbij, toegewijd en ondernemend is.

Kunnen wij helpen?

Stel je vraag

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

EVEn BELLEN?

Wij helpen je graag via
085 0444 555.

Langskomen kan altijd

Bekijk welke vestiging bij jou in de buurt zit.